Regisztráció

Időrend és Programok

2016. szeptember 3. szombat

 • 8:00 Gyermek döntő
 • 10:00 Ifjúsági föntő
 • 12:00 Fiatal Lovas döntő
 • 14:00 Frlnőtt döntő
 • 16:45 Amatőr döntő

Képgaléria

Útvonaltervező a Google-val!

Töltse ki a mezőket ahonnan Ön gépjárművével indul!
Cim::
Varos:
Orszag:
Iranyitoszam:

Akik itt vannak

Oldalainkat 3 vendég böngészi
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 • 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között Bábolnán, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. díjugrató központjában kerül megrendezésre a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. Látogasson ki ön is Bábolnára és élvezze Magyarország legjobb dijugratóinak versengését!

   

  A felnőtt országos bajnoki döntő győztese egy Fiat Tipo modellt is kap a bajnoki címe mellé. Az elmúlt évben Horváth Balázs ötödször nyert PM Jumping Lady-vel.


 • Bábolnán, a 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

   

  A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2015 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

   

Kelet-Magyarország aranyéremre emelte Platthy József nevét

PC-csapat05

Kitűnő felnőtt csapatbajnokságot láthattunka a bábolnai arénában csütörtök délelőtt és késő délután. Technikás, 145 cm-es pálya várt a versenyre benevezett hét
csapatra és ötvenegy párosra.

A papírforma beigazolódott, a Platthy József régió nevét viselő Kelet-magyarországi csapat, Krucsó Szabolcs-Chacco Blue II, ifj. Szabó Gábor-Timpex Bölcsész,James Wingrave-Quirosa, ifj. Tóth László-Isti összeállításban, Szabó Gábor csapatvezetésével 14, 32 hibaponttal nagy előnnyel vihette haza az aranyérmet.

PC-csapat

Második helyen Németh István által vezetett Dunántúli, Némethy Bertalan régió kettes csapata végzett, megelőzve Kovács Szilveszter négy fős legénységét, Pest-megye kettes csapatát.

PC-csapat03

Az egyéni középdöntőt a mezőny egyetlen dupla hibátlan teljesítményével, CSIO Nagydíj győztesünk, ifj. Szabó Gábor nyerte Timpex Bölcsésszel.

PC-ifj szabó gábor- timpex bölcsész

Második lett csapattársa ifj. Tóth László Istivel egy hibaponttal, megelőzve a két hibapontos ifj. Gombos László Bukfenc párost.

PC-ifj tóth lászló- isti

PC-gombos lászló-bukfenc

A csapatbajnokság után szombat 14 órakora kétfordulós, 150 cm-es felnőtt döntővel folytatják a döntőre kvalifikálódott legjobb magyar díjugratók, hogy eldöntsék ki viheti haza a győztesnek járó vadonatúj FIAT Tipo gépkocsit.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu