Regisztráció

Időrend és Programok

2016. szeptember 3. szombat

 • 8:00 Gyermek döntő
 • 10:00 Ifjúsági föntő
 • 12:00 Fiatal Lovas döntő
 • 14:00 Frlnőtt döntő
 • 16:45 Amatőr döntő

Képgaléria

Útvonaltervező a Google-val!

Töltse ki a mezőket ahonnan Ön gépjárművével indul!
Cim::
Varos:
Orszag:
Iranyitoszam:

Akik itt vannak

Oldalainkat 1 vendég böngészi
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 • 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között Bábolnán, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. díjugrató központjában kerül megrendezésre a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. Látogasson ki ön is Bábolnára és élvezze Magyarország legjobb dijugratóinak versengését!

   

  A felnőtt országos bajnoki döntő győztese egy Fiat Tipo modellt is kap a bajnoki címe mellé. Az elmúlt évben Horváth Balázs ötödször nyert PM Jumping Lady-vel.


 • Bábolnán, a 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

   

  A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2015 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

   

Busié az amatőr elődöntő, Bognár Dóra duplázott a gyermekeknél

PC-busi sándor- géniusz

A FIAT Országos Bajnokság legnépesebb mezőnye állt össze az amatőr kategóriában, a 120 cm-es, hiba-idős elődöntőben huszonhárom hibátlan teljesítmény született.

 

Az Equest-Sport LC lovasa, Busi Sándor, a sárga Géniusszal volt a leggyorsabb. Második lett szintén egy Csongrád megyei lovas, Sajti Fanni Linneával, megelőzve Vécsey Nórát és Serafinát.

PC-sajti fanni- linnea

PC-vécsey nóra- serafina

 

Kora délután a 12-14 év közötti gyermek korosztály már a középdöntővel folytatta a versenyt. A Viktor-i Sportegyesület lovasnője, Bognár Dóra két szürkéjével, Rádiháza Bohókással és Pianóval megszerezte az első két helyet, megelőzve az elődöntő győztesét, Európa-bajnoki hatodik helyezettünket, Alasztics Alizt és Charnevált.

PC-Bognár dóra- piano

PC-alasztics alíz- charneval

További három lovas tudta hibátlanul teljesíteni, a hiba-idős középdöntőt, Bosits Boglárka Gavallérral, Janik Anna Costa Bravával és Kof-Kiss Dorka Apollóval.

Az amatőrök holnap a csapatbajnoksággal folytatják, míg a gyermekek szombat reggel nyolckor a kétfordulós döntőjükkel zárják a FIAT Országos Bajnokságot.

Fotó: Hajdu Krisztina lovasfoto.hu