Regisztráció

Időrend és Programok

2016. szeptember 3. szombat

 • 8:00 Gyermek döntő
 • 10:00 Ifjúsági föntő
 • 12:00 Fiatal Lovas döntő
 • 14:00 Frlnőtt döntő
 • 16:45 Amatőr döntő

Képgaléria

Útvonaltervező a Google-val!

Töltse ki a mezőket ahonnan Ön gépjárművével indul!
Cim::
Varos:
Orszag:
Iranyitoszam:

Akik itt vannak

Oldalainkat 3 vendég böngészi
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 • 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között Bábolnán, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. díjugrató központjában kerül megrendezésre a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. Látogasson ki ön is Bábolnára és élvezze Magyarország legjobb dijugratóinak versengését!

   

  A felnőtt országos bajnoki döntő győztese egy Fiat Tipo modellt is kap a bajnoki címe mellé. Az elmúlt évben Horváth Balázs ötödször nyert PM Jumping Lady-vel.


 • Bábolnán, a 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

   

  A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2015 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

   

Rekorddíjazás az idei OB-n
„A díjugrató szakág vezetése évről-évre folyamatosan törekszik arra, hogy a hazai versenyek szakmai színvonalát emelje, amelynek egyik meghatározó eleme a versenyek díjazása és annak folyamatos bővítése – mondta Szotyori Nagy Kristóf szakági elnök. Az országos bajnokságokon már majd egy évtizede megszokott, hogy a felnőtt magyar bajnok személyautót kap címe mellé. Immár a hatodik Fiat, ezúttal egy Fiat 500-as, 1.2 8V Lounge személyautó lesz a felnőtt magyar bajnok extra jutalma. A szövetség az érmek, a díjszalagok, a serlegek mellett ugyanakkor jelentős pénzdíjakkal is jutalmazza a győztes és helyezett versenyzőket kategóriánként. Az összes pénzdíj valamennyi kategóriát figyelembe véve 4 millió 300 ezer forint lesz, amely remélem, hogy a sportági elkötelezettséggel együtt hozzájárul lovasaink motiváltságához!”

Nézzük, mit hoz a lovasoknak 2015-ös bajnoki díjazás!

Bővebben...
 
Legek és tippek Bábolnán
Talán sokan nem is gondolják, hogy lovas históriánk első számú ménesének meghatározó helyszíne Bábolna, a magyar lovassport történetében először rendezheti a díjugratás legrangosabb nemzeti versenyét. Másik érdekesség, hogy két hét alatt, két OB helyszíne lesz Bábolna, hiszen augusztus 28. és 30. között rendezik ott a Díjlovagló Országos Bajnokságot. Másban is első lesz Bábolna, mert először osztanak majd érmeket, helyezéseket a magyar bajnokság keretében a 12-14 éves (gyermek) korosztálynak. Bővül tehát a díjugratás nagy családjának legrangosabb hazai találkozója az utánpótlás legfiatalabbjaival.
Bővebben...
 
Bábolnán az OB - Fiat 500-as a tét
Alig három hét és ismét Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. A 2015. szeptember 10-13. között megtartandó bajnokság 3 év fővárosi rendezés után ismét vidékre, egy nagy lovas hagyományokkal rendelkező helyszínre, Bábolnára került. A helyszín ugyan változik, de a tét marad. A felnőtt magyar bajnoki cím tulajdonosa, hasonlóan az elmúlt évihez 2015-ben is Fiat 500-as személyautót vihet haza az egyéb első helyezéssel járó díjak mellett.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 8 / 8