Regisztráció

Időrend és Programok

2016. szeptember 3. szombat

 • 8:00 Gyermek döntő
 • 10:00 Ifjúsági föntő
 • 12:00 Fiatal Lovas döntő
 • 14:00 Frlnőtt döntő
 • 16:45 Amatőr döntő

Képgaléria

Útvonaltervező a Google-val!

Töltse ki a mezőket ahonnan Ön gépjárművével indul!
Cim::
Varos:
Orszag:
Iranyitoszam:

Akik itt vannak

Oldalainkat 1 vendég böngészi
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 • 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között Bábolnán, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. díjugrató központjában kerül megrendezésre a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. Látogasson ki ön is Bábolnára és élvezze Magyarország legjobb dijugratóinak versengését!

   

  A felnőtt országos bajnoki döntő győztese egy Fiat Tipo modellt is kap a bajnoki címe mellé. Az elmúlt évben Horváth Balázs ötödször nyert PM Jumping Lady-vel.


 • Bábolnán, a 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

   

  A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2015 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

   

Máriás Sára (Cantus Clay) nyerte az első elődöntőt
Délután, 12.45-kor kezdődött a még mindig ideális időjárási körülmények között az idei magyar bajnokságok sorozata, az Ifjúsági OB elődöntővel. Az akadályok 130 cm-es magasságra épültek, a versenyszámot „C” szabály szerint, csak időre rendezték meg, a gátak mellett egy vizesárok is nehezítette a 22 induló lovas dolgát. Az egyébként korrekt, de színvonalas pálya jó néhány lovast megtréfált és lóról esések is előfordultak. Ugyanakkor szép lovaglásokat is láthatott a szakmai közönség. Ebben a legjobb Máriás Sára, Cantus Clay nyergében volt, aki jó tempóban, hibátlanul, a leggyorsabban teljesítette a számot.
Bővebben...
 
Hazai siker az első számban
Ideális 20 C fok, szélmentes, derült időben vette kezdetét a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság a nyitott és fiatal lovas versenyszámmal csütörtök délelőtt 11 órakor. A kilenc indulóból álló mezőnyben hazai siker született. Szentirmai Péter (Bábolna SE Lovas Sz.) második lovával, Express-szel, a nevéhez méltó tempóban, ráadásul hibátlanul teljesítette mind a két fázist. Mögötte Cser Attila Linettel jött be a második helyre, a harmadik helyezésért járó díjat Jármy Vince érdemelte ki ACG Crocket nyergében. A díjakat –katona Linda a versenybíróság tagja adta a győztes és helyezett lovasoknak.
Bővebben...
 
Nyeregben Bábolna
Szerda délutánra benépesültek a Bábolna Ménesbirtok Kft. lovardái, ezúttal Megyarország legjobb amatőr, gyermek, ifjúsági, fiatal és felnőtt díjugratóival. Minden készen áll a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságra. Erdélyi Magdolna vezetésével felépült a bemelegítő pálya, ahol 17 órától a különböző kategóriákban minősült lovasok ízlelgették társaikkal a bábolnai atmoszférát és próbálgatták a pályát, az akadályokat és a fordulókat. Az állatorvosi vizsgálat 19 óráig befejeződött, amit technikai értekezlet követett. Megtörtént a felnőtt csapatsorsolás, amely szerint 2015-ben hét felnőtt team indul majd a magyar csapatbajnoki címért.
Bővebben...
 
Digi Sporton a bábolnai felnőtt döntő
Lassan egy évtizede közvetít lovassportokról a Digi Sport csatorna, amelyben a hazai díjugratás kiemelt figyelmet kapott. A díjugrató szakágnak 2015-ben is az egyik fő médiaegyüttműködő partnere a Digi Sport csatorna. Jellemzően az országos minősítő és grand prix versenyekről készített szakkommentárral közvetítéseket a Magyarországon és több külföldi országban is elérhető tematikus csatorna. A Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság 2015. évi felnőtt döntőjét rögzíti a stáb és még aznap, szeptember 13-án, vasárnap este 19:00 - 20:35 között műsorra tűzi.
 
Bábolna várja a lovasokat és a közönséget!
Bár első hallásra furcsának tűnhet, hogy először rendez díjugrató magyar bajnokságot Bábolna, ám ennek már itt volt az ideje. Bábolna, a lovas történelmi szempontból legmeghatározóbb ménesbirtok óriási rendezői múlttal, hagyománnyal és szervezői tapasztalattal rendelkezik. A 2015. évi Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság versenyigazgatója, egyben a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft. ügyvezetője, Bérci Balázs úgy véli, hogy az utóbbi években sokat dolgoztak munkatársaival azon, hogy Bábolna, mint lovas rendezvényhelyszín, ismét meghatározó legyen.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 7 / 8