Regisztráció

Időrend és Programok

2016. szeptember 3. szombat

 • 8:00 Gyermek döntő
 • 10:00 Ifjúsági föntő
 • 12:00 Fiatal Lovas döntő
 • 14:00 Frlnőtt döntő
 • 16:45 Amatőr döntő

Képgaléria

Útvonaltervező a Google-val!

Töltse ki a mezőket ahonnan Ön gépjárművével indul!
Cim::
Varos:
Orszag:
Iranyitoszam:

Akik itt vannak

Oldalainkat 4 vendég böngészi
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 • 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között Bábolnán, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. díjugrató központjában kerül megrendezésre a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. Látogasson ki ön is Bábolnára és élvezze Magyarország legjobb dijugratóinak versengését!

   

  A felnőtt országos bajnoki döntő győztese egy Fiat Tipo modellt is kap a bajnoki címe mellé. Az elmúlt évben Horváth Balázs ötödször nyert PM Jumping Lady-vel.


 • Bábolnán, a 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

   

  A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2015 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

   

Horváth Balázs tripla duplázott
Izmos nap várt pénteken a felnőtt lovasokra a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság pénteki napján, hiszen a felnőtt egyéni középdöntőre és a csapatverseny eldöntésére is sor került. Mindezt egy délelőtti és délutáni fordulóra beosztva kellett megtenniük a versenyzőknek. Az időjárás némileg nehezítette a lovasok dolgát, mert kisebb nagyobb intenzitással, de jellemzően esett. Az egyéni versenyekben szórtabb teljesítmények születtek a 145 cm-es számban az előző napihoz viszonyítva. Aki viszont egyértelmű nyertese volt a napnak, az Horváth Balázs, mert PM Balougraf nyergében az egyéni középdöntőt magabiztosan nyerte az Airvent LK lovasa.
Bővebben...
 
Busi & Bia nyerte az amatőr elődöntőt
A legnépesebb mezőnyt tudhatja magának az amatőrök rétege a hazai díjugrató sportban, ennek megfelelően ebben a kategóriában neveztek legtöbben a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon 2015-ben. Ötvennégy startot regisztrált a versenyiroda a péntek délután 14.30-kor elkezdett amatőr elődöntőben. A 120 centiméteres magasságú akadályokkal tűzdelt számot időre rendezték. A változatos pályák közül a negyedikként startoló Busi Sándor volt az első meghatározó, aki Genius-szal hibátlanul és gyorsan ment, aztán ebből az időből többen faragtak, szintén hibátlan lovaglással. Például Gajda Fanni Airvent Money-jal, aztán a tavalyi amtőr bajnok Debreceni Éva Baby Queen-nel is beleszólt a végelszámolásba, de Busi Sándor második lovával, Biával pontot tett az elődöntő végére és nyertek.
Bővebben...
 
Alasztics Aliz száguldása Charnevállal
Borult, az évszakhoz képest hűvös időben kezdődött a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság második napjának 6. versenyszáma péntek reggel, a gyermek (12-14 éves korosztály) elődöntővel. Huszonegyen neveztek a 13 erőkifejtésből álló 115 cm-es magasságú pályán, versenyszám időre tartott elődöntőre. A 76 másodperces alapidő nem okozott gondot a lovasoknak, mindjárt az elsők között volt, aki 60 másodpercen belül végzett hibátlanul.  A tizennegyedikként, az immár második lovával startoló Alasztics Aliz azonban olyan iramot diktált Charnevállal, hogy többen felhördültek a tempó láttán, különösen néhány élesebb fordulónál. A sebességet azonban nem adta alább a páros, így nagy fölénnyel hagyta maga mögött az első magyar gyermek bajnoki elődöntő mezőnyét.
Bővebben...
 
Óriási mezőny, szoros felnőtt elődöntő
Nagy mezőny, színvonalas felnőtt elődöntő tanúi lehettek, akik figyelemmel kísérték a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság csütörtöki napjának utolsó versenyszámát Bábolnán. A majd félszáz startoló lovasból sok remek, hibátlan és tempós eredmény született, az egyébként komoly erőkifejtést igénylő, 140 cm-es magasságú, vizes akadállyal nehezített pályán, ráadásul a 16.30-kor kezdődő elődöntővel párhuzamosan eleredt az eső, tovább nehezítve a versenyzők dolgát. Sokan a csaptért is pályára léptek. A vadászugratás szabályai szerint rendezett versenyszámban Krucsó Szabolcs győzött Chacco Boy nyergében. Ennyit röviden, hosszabban a folytatásban.
Bővebben...
 
Lehotai & Prince a fiatal lovas elődöntő nyerői
Délutánra sűrű felhő borította a bábolnai díjugrató pályát és környékét, de az eső elkerülte a fiatal lovasok elődöntőjét, amelyben 14-en neveztek, de csak tizenketten fejezték be, két kizárás miatt. A számot 135 cm-es pályán rendezték, csak időre („C” szabály). A lovasok fordított sorrendben indultak, tehát a szám végén startoltak a legesélyesebb versenyzők. Izgalmas végjátékban néhány tized másodpercen múlott az elődöntő első helyezése, ami stílusosan az utolsóként pályára lovagló Lehotai Máténak Prince nyergében sikerült, Mráz Tamás (Basco) és Ódor Enikő (Timpex Bankett) előtt.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 6 / 8