Regisztráció

Időrend és Programok

2016. szeptember 3. szombat

 • 8:00 Gyermek döntő
 • 10:00 Ifjúsági föntő
 • 12:00 Fiatal Lovas döntő
 • 14:00 Frlnőtt döntő
 • 16:45 Amatőr döntő

Képgaléria

Útvonaltervező a Google-val!

Töltse ki a mezőket ahonnan Ön gépjárművével indul!
Cim::
Varos:
Orszag:
Iranyitoszam:

Akik itt vannak

Oldalainkat 2 vendég böngészi
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 • 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között Bábolnán, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. díjugrató központjában kerül megrendezésre a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. Látogasson ki ön is Bábolnára és élvezze Magyarország legjobb dijugratóinak versengését!

   

  A felnőtt országos bajnoki döntő győztese egy Fiat Tipo modellt is kap a bajnoki címe mellé. Az elmúlt évben Horváth Balázs ötödször nyert PM Jumping Lady-vel.


 • Bábolnán, a 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

   

  A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2015 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

   

Mráz Tamás nyerte a fiatal középdöntőt

Az amatőrökhöz hasonlóan két fordulóban rendezték meg a fiatal és ifi lovasok középdöntőjét, amely során a vegyes csapatbajnokságért is startoltak a lovasok. A korosztálynak már komoly magassággal, 135 cm-es akadályokkal kellett megküzdeniük, ráadásul a délutáni fordulóban vizes akadály is nehezítette a dolgukat. A középdöntőt végül az esélyes Mráz Tamás Brascoval hozta a fiataloknál, az ifjúságiak között Ódor Evelin Babettel volt lett első.
Bővebben...
 
Pest megye III-as csapata az amatőr bajnok
Nagy siker az amatőr csapatverseny a lovasok körében. A legnépesebb mezőny számára az elmúlt évben rendeztek először magyar bajnoki döntőt, ami rendkívül pozitív visszhangot és hatást váltott ki a kategóriában. Mindez a nevezésben is megmutatkozott, mert kilenc együttes adta le a jelentkezést a négy fős csapatokból álló számra. A két fordulóban szoros verseny alakult ki és mindössze 3 pont döntött az aranyérem sorsáról. Az első helyért járó medálokat végül Pest megye III-as együttese vehette a nyakába, a megye IV-es csapata előtt. A bronzérmeket a Csongrád megyeiek vitték haza.
Bővebben...
 
Gajda Fanni higgadt győzelme a középdöntőben
Két fordulóban rendezték meg az amatőr középdöntőt és csapatversenyt a 2015. évi Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság pénteki napján. A számban ötvennégy startot regisztrált a zsűri. Ideális időjárási körülmények között, kiváló eredmények születtek. Több páros is dupla hibátlant teljesített. A hibaidős versenyszámban 12 akadály, köztük összetett ugrás is várt a lovasokra, az akadály magasságot 125 cm-re tette az Erdélyi Magdolna vezette pályaszolgálat. A számban végül Gajda Fanni és Airvent Money lettek a legeredményesebbek. A páros higgadt versenyzést, hibátlan teljesítményt és jó iramot mutatott be, ami a középdöntő győzelmét hozta részükre.
Bővebben...
 
Kovács Georgina Viadorral 1. a gyermek középdöntőben
A gyermek lovasok középdöntőjében hirdettek először eredményt a 2015. évi Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság harmadik napján. A délelőtti két versenyszámban az amatőr és fiatal lovas középdöntőn, egyben csapatversenyben részeredmények születtek, amelyek a délutáni, 2. fordulókban rögzülnek. A gyermek középdöntőben higgadtabb köröket láthatott a közönség, mint az elődöntő során. A hibaidős, 120 cm-es számban 12 akadály várta a legfiatalabbakat. Húszan neveztek a gyermek középdöntőre, amelyben a legjobb Kovács Georgina, a Pro Equus Lovas Klub sportolója lett Viador nyergében (edzője Bujtor Roland).
Bővebben...
 
Hajdú Bihar a felnőtt csapatbajnok
Izgalmasan alakult a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság felnőtt csapatbajnoki címéért folyó harc. Hat együttes nevezett a felnőtt csapatversenyre és a középdöntő két fordulójával párhuzamosan lovagoltak a csapat magyar bajnoki címért a lovasok. Az első helyet egyértelmű fölénnyel szerezte meg Hajdú Bihar-Megye csapata, Pest Megye és Csongrád Megye előtt. A díjakat Bérczi Balázs versenyigazgató, a Bábolna Ménesbirtok Kft. ügyvezetője és Német István, a díjugrató magyar válogatott szövetségi kapitánya és a zsűri tagok adták a át a győztes és helyezett csaptoknak.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 5 / 8