Regisztráció

Időrend és Programok

2016. szeptember 3. szombat

 • 8:00 Gyermek döntő
 • 10:00 Ifjúsági föntő
 • 12:00 Fiatal Lovas döntő
 • 14:00 Frlnőtt döntő
 • 16:45 Amatőr döntő

Képgaléria

Útvonaltervező a Google-val!

Töltse ki a mezőket ahonnan Ön gépjárművével indul!
Cim::
Varos:
Orszag:
Iranyitoszam:

Akik itt vannak

Oldalainkat 5 vendég böngészi
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 • 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között Bábolnán, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. díjugrató központjában kerül megrendezésre a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. Látogasson ki ön is Bábolnára és élvezze Magyarország legjobb dijugratóinak versengését!

   

  A felnőtt országos bajnoki döntő győztese egy Fiat Tipo modellt is kap a bajnoki címe mellé. Az elmúlt évben Horváth Balázs ötödször nyert PM Jumping Lady-vel.


 • Bábolnán, a 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

   

  A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2015 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

   

Horváth Balázs ötödször felnőtt magyar bajnok
Délután félháromkor érkezett el az ideje, hogy döntsenek a Fiat 500-as sorsáról. A Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság felnőtt döntőjén Bábolnán rég nem látott nagyságú startszámra került sor, 25 indulást regisztráltak az első fordulóban. A felnőtt döntő akadálymagassága egységesen 150 cm-es volt. Erdélyi Magdolna pályaépítő változatos lehetőségű, a teret jól használó pályát állított össze a legjobbaknak. Az „A” pályán tíz, a „B” pályán nyolc akadály plusz a vizes árok jelentett feladatot. A döntőre jelentősen növekedett a szél ereje, de továbbra is szikrázó napsütés várta lovast és nézőt. A legtöbb kép a felnőtt döntőről ide kattintva látható!
Bővebben...
 
Vándor Zsófia Quintus-szal a fiatal bajnok
12 óra 20-kor kezdődött a fiatal lovasok döntője Bábolnán, a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság negyedik, záró napján. A fiatalok korosztályában nyolc startot jegyeztek a versenyirodában, a döntőt két fordulóban tartották, az „A” pályán tíz 140 cm-es, a „B” pályán nyolc 145 cm-es magasságú akadályok épültek és vizes akadály is próbára tette a fiatalokat. Az első forduló utolsóként indulója, a versenyben vezető Mráz Tamás lova, Basco megtorpant, ellenállt az utolsó erőkifejtésnél és újra neki kellet vágnia a gátnak, ám ez négy hibapontot jelentett a párosnak, ezzel a második körre a sorrendek változtak. Vándor Zsófia (Quintus), Lehotai Máté (Prince) és Mráz Tamás voltak az első három helyen és mögöttük szorosan, a tegnapi napon remeklő, ezüstöt nyerő Füzér Flóra (Ex und Hopp). További képek itt!
Bővebben...
 
Jármy Vince Príma
A Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság ifjúsági kategóriájának döntőjére délelőtt negyedtizenegykor szólították az első lovast, a továbbra is derült, enyhén szeles időben. A döntőt két fordulóban tartották, az „A” pályán tíz 135 cm-es, a „B” pályán nyolc 140 cm-es magasságú akadályokkal. Tizenegy startot látott a közönség.  Az első fordulóban a végén induló esélyesek egyet-egyet hibáztak, de az első helyen továbbra is az utolsóként egy verőhibát ejtő Jármy Vince (Príma) állt, mögötte Hollé Sára (Clintus) és a tegnapi középdöntő aranyérmese Ódor Evelin (Babett) a harmadik helyen várta a második fordulót. További képek itt!
Bővebben...
 
Bognár Dóra a gyermekbajnok
Elérkezett a 2015-ös Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság gyermek döntőinek napja.  Vasárnap reggel nyolc órakor kezdték a gyermekek fináléját két fordulóban, szikrázó napsütéses időjárásban. Valamennyi döntőben fordított sorrendszerinti indulást írtak elő, így a legjobbak léptek a legvégén pályára. Az „A” pályán tíz 120 cm-es, a „B” pályán nyolc 125 cm-es akadályt helyeztek el, a versenyszámra tizenegy startot regisztráltak. Az első fordulóban két hibátlan pályát látott a közönség, Bognár Dóra (Rádiháza Bohókás) és az összesítésben élen álló, így utolsóként pályára lépő Kovács Georgina (Viador) teljesített verőhiba nélkül, alapidőn belül. Még több kép itt!
Bővebben...
 
Bács-megye a fiatal csapatbajnok
Öt csapat mérte össze a tudását a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság pénteki napján a Fiatal-ifi vegyes csapatversenyen. Ebben a kategóriában is jellemző volt a szoros eredmény az aranyéremért folyó küzdelemben. Minimális, mindössze két pontos különbség alakult ki az elsőségért a Bács-Kiskun megyei együttes javára. Csongrád megyének be kellett érnie az ezüstös hellyel.

 

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 4 / 8