Regisztráció

Időrend és Programok

2016. szeptember 3. szombat

 • 8:00 Gyermek döntő
 • 10:00 Ifjúsági föntő
 • 12:00 Fiatal Lovas döntő
 • 14:00 Frlnőtt döntő
 • 16:45 Amatőr döntő

Képgaléria

Útvonaltervező a Google-val!

Töltse ki a mezőket ahonnan Ön gépjárművével indul!
Cim::
Varos:
Orszag:
Iranyitoszam:

Akik itt vannak

Oldalainkat 3 vendég böngészi
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

 • 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között Bábolnán, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. díjugrató központjában kerül megrendezésre a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság. Látogasson ki ön is Bábolnára és élvezze Magyarország legjobb dijugratóinak versengését!

   

  A felnőtt országos bajnoki döntő győztese egy Fiat Tipo modellt is kap a bajnoki címe mellé. Az elmúlt évben Horváth Balázs ötödször nyert PM Jumping Lady-vel.


 • Bábolnán, a 2016. augusztus 31 és szeptember 3. között megrendezésre kerülő Fiat Díjugrató Magyar Bajnokságon, a felnőtt országos bajnok, a győzelmi jutalmaként egy vadonatúj Fiat Tipo személygépkocsiba szállhat át a nyeregből.

   

  A Fiat Tipo modellt a névadó főtámogató, FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autoteam Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz valamint a Díjugrató Szakág ajánlott fel 2015 felnőtt magyar díjugrató bajnokának.

   

Favorit győzelmek az elődöntőkben

14171852 1146831865340156 182463130 n

Az utánpótlás korosztályok első kvalifikációs versenyszámával kezdődött meg az idei FIAT Országos Bajnokság. Nagy volt a nyüzsgés Bábolnán, hiszen a Gazdanapok megnyitójával közösen kezdődött meg a verseny, amelyre már első nap több száz kiállító és több ezer ember látogatott ki.

 

Bővebben...
 
FIAT Díjugrató Országos Bajnokság Bábolna
Ma az állatorvosi vizsgálattal és a bemelegítő versenyszámmal megkezdődik az év legnagyobb nemzeti díjugrató versenye az Országos Bajnokság. a nevezési listákat nézve nehéz megjósolni, kik lesznek az idei év bajnokai.
Bővebben...
 
Díjugrató Országos Bajnokság 1924 óta

Augusztus 31 és szeptember 3 között rendezik a díjugrató sport legrangosabb nemzeti versenyét, az Országos Bajnokságot. A helyszín ezúttal nem új, hiszen Bábolna tavaly már otthon adott a versenynek, de ezúttal az év egyik legnagyobb mezőgazdasági kiállításával, a Bábolnai Gazdanapokkal együtt új formában lesz lebonyolítva az esemény.

 

Bővebben...
 
Fiat Tipo a felnőtt magyar bajnoknak
Jó hónap és ismét Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság lesz Bábolnán, ezúttal a XXX. Bábolnai Gazdanapok keretében. A 2016. augusztus 31-szeptember 3. között megrendezésre kerülő bajnokság ismét a nagy lovas hagyományokkal rendelkező helyszínre, Bábolnára került okkal, hiszen a házigazda körülményei, tradíciói sajátos hangulatú versenyt teremtettek. A helyszín tehát nem változik, de a tétet emelte a főtámogató honi Fiat importőr, a FCA Central & Eastern Europe Kft., a KB Autotem Kft. Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz és a Díjugrató szakág. A felnőtt magyar bajnoki cím tulajdonosa a nem rég magyar piacra bevezetett modellt, az új Fiat Tipo egyik modelljét viheti haza a többi első helyezéssel járó díjakkal együtt.
Bővebben...
 
Gajda Fanni (Airvent Money) az amatőr bajnok
Az amatőrök késő délután, negyedhatkor kezdték a döntőt a Fiat Díjugrató Magyar Bajnokság utolsó napján. A legnépesebb mezőny a döntő napjára gyakorlatilag lefeleződött. Húsz amatőr lovas vállalta a döntő 125 cm-es magasságú pályájának erőpróbáit, amelyben 12 akadály várt rájuk. A versenyzők a gyöngyölt eredményeik alapján fordított sorrendben startoltak. A végelszámolásban azért a papírforma érvényesült. Még több kép itt!
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Oldal 3 / 8